Μικ Τζάγκερ για Χάρι Στάιλς: O θρύλος των Rolling Stones φαίνεται να έχει κουραστεί από τη σύγκριση που επιχειρείται να γίνει με τον 28χρονο σταρ.

Μπορεί να του μοιάζει επιφανειακά αλλά… «Ελάτε τώρα, δεν έχει ούτε τη φωνή μου, ούτε τις κινήσεις μου» λέει σε συνέντευξή του ο ροκ σταρ.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν γίνει αντικείμενο σύγκρισης για τις παρόμοιες στυλιστικές επιλογές και το μακιγιάζ τους, αλλά και για τις μουσικές κατευθύνσεις τους, αλλά ο τραγουδιστής των Rolling Stones, έχει διαφορετική άποψη και πολύ ορθά κατά τη γνώμη μας.

Συγκεκριμένα, ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος, δεν συμμερίζεται και πολύ την άποψη, ότι ο Στάιλς θυμίζει τον ίδιο στα νιάτα του, καθώς ο Τζάγκερ πιστεύει ότι υπερτερεί από τον 28χρονο σταρ και ότι απλά του μοιάζει… επιφανειακά.

Μιλώντας στους «Sunday Times», ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά για σύγκριση με τον Στάιλς,

«Τον συμπαθώ, έχουμε μία καλή σχέση, αλλά ελάτε τώρα. Εγώ φορούσα πολύ περισσότερο μακιγιάζ στα μάτια μου, ήμουν πιο “ανδρόγυνος”» και συνέχισε τονίζοντας ότι: «δεν έχει ούτε τη φωνή μου ούτε τις κινήσεις μου στη σκηνή».

Στη συνέχεια, ο Μικ Τζάγκερ ανέφερε ότι ανάμεσά τους υπάρχει μόνο μία επιφανειακή ομοιότητα με τον ίδιο, όταν ήταν νεότερος.

Ο ίδιος ο ο Χάρι Στάιλς φυσικά, έχει αναφέρει πως ο Τζάγκερ αποτελούσε πάντα μία από τις βασικότερες και μεγαλύτερες επιρροές του. Τον είχε αποκαλέσει μάλιστα, «τον πιο κουλ άνθρωπο στον πλανήτη».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο

Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Τζάγκερ αναφέρεται στον Στάιλς.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2015, είχε αναφέρει ότι: «Τον ξέρω. Έρχεται να με δει σε πολλές συναυλίες και ναι μπορώ να δω την επιρροή (πάνω του). Δεν του λέω τίποτα, απλά ότι είναι ωραίος. Μου αρέσει. Είναι πολύ αξιοπρεπής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις