Λος Άντζελες: Το Συμβούλιο Τουρισμού και Συνεδρίων της συγκεκριμένης Πολιτείας ανέδειξε ηλιοβασίλεμα στην Καλιφόρνια απευθείας στον υπολογιστή σας, καθώς μετέδωσε ζωντανά το ηλιοβασίλεμα από την παραλία Βένις. Πρόκειται για μια κίνηση που γίνεται καθημερινά στον ιστότοπό του και στα κανάλια των social media.

Η ώρα που δύει ο ήλιος στο Λος Άντζελες είναι γνωστή ως πηγή έμπνευσης πίσω από τη φράση «μαγική ώρα». Είναι η ώρα της ημέρας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φωτογράφους και τους δημιουργούς ταινιών, επειδή το χρυσό φως στον ορίζοντα ουσιαστικά κάνει τα πάντα να φαίνονται καταπληκτικά.

O Ντον Σκίοκ, διευθυντής μάρκετινγκ του Συμβουλίου Τουρισμού του Λος Άντζελες ανέφερε πως

«Όλοι, είμαστε στους καναπέδες μας, στα τραπέζια της κουζίνας, κοιτάζουμε έξω από τα παράθυρά μας και ονειρευόμαστε την ημέρα που θα βρεθούμε στην άλλη πλευρά αυτής της πανδημίας. Είτε ως μορφή απόδρασης είτε ως έμπνευση για ένα μελλοντικό ταξίδι, η επιθυμία για περιπλάνηση είναι άνευ προηγουμένου και θέλουμε να προσφέρουμε μια γεύση από το Λος Άντζελες στους ονειροπόλους, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μάθουν κάτι νέο. Τόσα πολλά από τα μουσεία μας, τα γυμναστήρια, τα εστιατόρια προσφέρουν απίστευτο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και θέλουμε να ρίξουμε φως στο υπέροχο έργο τους, ενώ γιορτάζουμε επίσης κάτι τόσο ξεχωριστό τη “μαγική ώρα” στο Λος Άντζελες».

Κάθε μέρα, το Συμβούλιο Τουρισμού της πόλης της Καλιφόρνια προβάλλει ζωντανά το ηλιοβασίλεμα από το ξενοδοχείο Erwin στην παραλία της Βένις, από τις 6:45 μ.μ. (τοπική ώρα).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις