Ένας 68χρονος βρήκε τον μπελά του άσχημα. Πολύ άσχημα. Ο αυτοαποκαλούμενος master του Τάι Τσι σε αγώνες που έγιναν στο Shandong της Κίνας τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Ο Ma Baoguo, ο οποίος κατά καιρούς έχει κάνει διάφορες μεγάλες δηλώσεις, όπως ότι μπορεί να κερδίσει την συμπατριώτισσά του, αθλήτρια του UFC, Zhang Weili και οτι έχει νικήσει τον Βρετανό MMAer, Peter Irving.

Βέβαια, ο τελευταίο το διέψευσε λέγοντας οτι ο Ma έκανε ένα ρόλο σε ταινία ως ηλικιωμένος άνδρας που ήξερε Κουνγκ Φου, αναγκάζοντας τον Κινέζο να παραδεχθεί πως «ναι έτσι ήταν, αλλά θα ήταν νεκρός αν έπαιρνα τον αγώνα σοβαρά».

Γυρνώντας στα πρόσφατα πεπραγμένα του, ο 68χρονος κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν 50χρονο που ασχολείται από χόμπι με το κικ μπόξινγκ. Μόνο που ο Wang Qingmin αποδείχθηκε πολύ καλός για τον Ma Baoguo που μέσα σε 30 δευτερόλεπτα βρέθηκε τρεις φορές στο έδαφος από ισάριθμα χτυπήματα.

Κι όμως, το πρησμένο του πρόσωπο δεν τον απέτρεψε από το να διεκδικήσει τη νίκη, λέγοντας πως ο αγώνας σταμάτησε λίγο πριν σπάσει την μύτη του αντιπάλου του.

Δείτε μία επίδειξη του Ma Baoguo…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις