Στα χέρια της χειρότερης εχθρού του πέρασε ο ζωολογικός κήπος του Joe Exotic. Πιο συγκεκριμένα, η τεράστια έκταση στο Γκάρβιν της Οκλαχόμα με δικαστική εντολή πέρασε στα χέρια της  ακτιβίστριας Κάρολ Μπάσκιν, της γυναίκας δηλαδή που σύμφωνα με καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου συνωμότησε να σκοτώσει. Η ιστορία και η διαμάχη του με την Μπάσκιν έγιναν παγκόσμια γνωστές μέσα από την σειρά του Netflix, Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

Ο Joe Exotic είχε μεταβιβάσει τον ζωολογικό κήπο στον πρώην συνεργάτη του Τζεφ Λόου και στην μητέρα του πριν από πολλά χρόνια. Ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ, ωστόσο ακύρωσε τη μεταβίβαση αυτή και αποφάσισε να εκχωρήσει τον έλεγχο του πάρκου στην Κάρολ. Η ακτιβίστρια πριν από πολλά χρόνια είχε κερδίσει δικαστήριο εις βάρος του Joe σε μια υπόθεση παραβίασης δικαιωμάτων επί εμπορικού σήματος.  O Joe μάλιστα  ήταν υποχρεωμένος νομικά να καταβάλει στην Κάρολ 1 εκατομμύριο δολάρια, χρήματα που εκείνη δεν εισέπραξε ποτέ.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Joe προέβη σε δόλια μεταβίβαση της ιδιοκτησίας στην μητέρα του, και στη συνέχεια στον Jeff Lowe (πρώην φίλο και συνεργάτη) προκειμένου να κρατήσει τον ζωολογικό κήπο μακριά από τα χέρια της μεγάλης του εχθρού.

Όπως μεταδίδει το TMZ, ο δικαστής έδωσε διορία 120 ημερών στον Jeff Lowe να μαζέψει όλα τα ζώα και να εκκενώσει το πάρκο, που είχε ανοίξει ξανά τον περασμένο μήνα με την καινούργια ονομασία Tiger King Park. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να ταράχτηκε πολύ από την απώλεια της έκτασης, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στο TMZ με τη σύζυγό του, Lauren. «Περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό την ακύρωση της μεταβίβασης της έκτασης του 2016. Ευχαριστούμε τον δικαστή που καθυστέρησε την απόφασή του και μας έδωσε χρόνο να ολοκληρώσουμε το νέο Tiger King Park στο Θάκερβιλ της Οκλαχόμα, πίσω από μεγαλύτερο καζίνο του κόσμου», είπε ο Jeff, του οποίου ήταν ήδη γνωστή η πρόθεση να εγκαταλείψει το πάρκο που «σημαδεύτηκε» από την πληθωρική παρουσία του Joe Exotic.

Ο Joe Exotic είναι καταδικασμένος σε 22 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Μπάσκιν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις