Σε μια τυπική επίσκεψη ο πρίγκιπας Κάρολος ήρθε αντιμέτωπος με ένα μάλλον δυσάρεστο γεγονός μη γνωρίζοντας πως να αντιδράσει. Ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε στο κέντρο διανομής της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Asda. Εκεί άρχισε να μιλά με υπαλλήλους της εταιρείας. Κάποια στιγμή βρέθηκε να συζητά με έναν υπεύθυνο, ο οποίος άρχισε να τρεκλίζει και να παραπαίει… Απτόητος ο πρίγκιπας Κάρολος συνέχισε να τον ρωτά μέχρι που ο υπάλληλος έπεσε φαρδύς πλατύς στο έδαφος…

Ο Κάρολος έμεινε να κοιτά ξαφνιασμένος τον λιπόθυμο υπάλληλο χωρίς να τον πλησιάσει. Στο πλευρό του άνδρα έσπευσαν συνάδελφοί του να τον βοηθήσουν, ενώ ο πρίγκιπας συνέχισε να μιλά με μία από τις υπαλλήλους που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο άνδρας συνήλθε και συνέχισε την συζήτηση με τον πρίγκιπα Κάρολο σαν να μην τρέχει το παραμικρό. Ευτυχώς, ο υπάλληλος βρήκε γρήγορα τις αισθήσεις του και όπως διαπιστώθηκε, δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Η επεισοδιακή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπρίστολ όπου συνολικά εργάζονται 700 υπάλληλοι της αλυσίδας Asda, ενώ θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη του Καρόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι περιέγραψαν στον πρίγκιπα Κάρολο πως πολλοί υπάλληλοι έσπευσαν να βοηθήσουν κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Οι ίδιοι σημείωσαν πως αρκετοί εξ αυτών επέστρεψαν από τη σύνταξή τους, άλλοι ανέβαλαν τις διακοπές τους και οι περισσότεροι χρειάστηκε να δουλέψουν υπερωρίες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση στα βρετανικά σούπερ μάρκετ. Σημειώνεται πως και στη Μεγάλη Βρετανία κατά την περίοδο της καραντίνας οι πολίτες άδειαζαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ, κυρίως για είδη υγιεινής, αντισηπτικά, χαρτιά υγείας και άλλα.

Ο Κάρολος επισκέφθηκε με τη σύζυγό του, Καμίλα, το εν λόγω κέντρο διανομής για να ευχαριστήσει τους εργαζομένους που ρίσκαραν την υγεία τους για να παραμένουν γεμάτα τα ράφια των σούπερ μάρκετ εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις