Φουντώνουν εκ νέου οι φήμες για τη σωσία της Μελάνια Τραμπ, καθώς μια νέα φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Υπενθυμίζεται ότι εδώ και χρόνια κυκλοφορεί η θεωρία ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ χρησιμοποιεί σωσία, ώστε να αποφύγει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις κυρίως στο πλευρό του συζύγου της.

Αυτή τη φορά μια νέα φωτογραφία της Μελάνια την ώρα που επιβιβάζεται μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Marine One έκανε τους χρήστες του Twitter να επιδοθούν σε μια νέα σειρά συγκρίσεων, όπου ανέλυσαν ακόμα και τα… δόντια της Flotus (First Lady of the United States). Οι χρήστες σημείωσαν ότι η Μελάνια φορά μεγάλα μαύρα γυαλιά, ενώ έχει ένα τεράστιο χαμόγελο, που δε συνάδει με το αυστηρό και συγκρατημένο χαμόγελο που υιοθετεί τις περισσότερες φορές.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει δημοφιλές στο Twitter το hashtag #FakeMelania.

Ένας από τους χρήστες έσπευσε να γράψει προεξοφλώντας την ήττα Τραμπ: «Το μόνο πράγμα που θα μου λείψει από αυτή τη διοίκηση είναι να βάζουν νέες Μελάνια και να προσποιούνται πως δεν θα το παρατηρήσουμε». Ένας ακόμα χρήστης έβαλε δίπλα μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια, γράφοντας: «Έχει τσεκάρει κανείς την πραγματική Μελάνια;». Ακόμη και ο κωμικός Πάτον Όσβαλντ έγραψε: «Αυτό… δεν είναι Μελάνια. Δεν προσπάθησαν καν».

Την ίδια ώρα, κάποιοι σημείωσαν πως τα δόντια της Μελάνια φαίνονταν πιο στρογγυλά απ’ ό,τι συνήθως… Το 2018 οι χρήστες μιλούσαν για σωσία όταν η Πρώτη Κυρία είχε αλλάξει τη… χωρίστρα της.

Οι θεωρίες για την αντικαταστάτρια της Μελάνια Τραμπ ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2017, όταν οι χρήστες του Twitter στράφηκαν σε πλάνα της Πρώτης Κυρίας που στεκόταν πίσω από τον σύζυγό της καθώς μιλούσε σε δημοσιογράφους σχετικά με τα μέτρα ανακούφισης από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Τραμπ σχολίασε την παρουσία της συζύγου του, παρόλο που ήταν ευδιάκριτη: «Η γυναίκα μου, η Μελάνια, που τυγχάνει να είναι εδώ».

Τότε οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας τόνιζαν πως ο Τραμπ ανέφερε την παρουσία της γυναίκας του για να καλύψει το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ήταν κάπου αλλού. Ισχυρίστηκαν, επίσης, πως δεν ήταν αυτή η Μελάνια, αμφισβητώντας συγκεκριμένα το σχήμα της μύτης της.