Σκορπιοί και Αιγόκεροι είστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση ενός σημαντικού στόχου σας και τη δικαίωσή σας. Δύναμη, αποφασιστικότητα και αντοχή έχετε, οπότε τίποτα δεν μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι νιώθετε μια αφόρητη πίεση, ενδεχομένως από τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας, όμως η προσπάθειά σας θα φέρει καρπούς, γι’ αυτό μην παραδίδετε τα όπλα.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το μυαλό σας μόνιμα ταξιδεύει σε αυτά που ακόμη δεν έχουν γίνει, από τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μπορείτε να το συζητήσετε και να πάρετε τις απαντήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ίσως και το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε μια θετική είδηση πάνω σε ένα πρακτικό ζήτημα που μήνες τώρα ταλαιπωρεί το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι σκέψεις του αγαπημένου σας είναι μπερδεμένες. Από τη δική σας μεριά, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να εκφράσετε όλες τις δικές σας προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Από τον φιλικό σας κύκλο έρχονται προτάσεις ρομαντικές που μάλλον ακόμη δεν τις έχετε καταλάβει. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα όλα θα σας αποκαλυφθούν!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μη μένετε μόνο σε αυτά που σας έχουν πληγώσει. Η εποχή είναι καλή για αυτά που θέλετε να πετύχετε σε εργασία και σπουδές. Οι έρωτες θα σας επισκεφθούν από τον Δεκέμβριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν είστε και τα πιο εύκολα ζώδια στις επανασυνδέσεις, κι αυτό το αποδεικνύετε συνέχεια. Ωστόσο, μια σχετική πρόταση σας έρχεται στα προσεχώς. Κάποιες φιλίες θα δοκιμαστούν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με την αλλαγή ζωδίου προσεχώς, εσείς θα πρέπει να βρείτε και την απαιτούμενη ενέργεια έτσι ώστε να λύσετε όλα τα δεσμά σας με το παρελθόν. Δεν θα είναι και πολύ δύσκολο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Με θετική διάθεση, υπομονή και σκληρή δουλειά θα μπορέσετε να περάσετε τις αντιξοότητες. Οι δεσμευμένοι δώστε περισσότερο προσοχή στο σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Νέα ξεκινήματα να περιμένετε από τα μέσα του Δεκεμβρίου και μετά, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα εργασιακά σας, θα έχετε αλλαγές που θα συμφέρουν την τσέπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην εγκλωβίζεστε σε παλιές και άτυχες αναμνήσεις. Ο Δεκέμβριος θα φέρει στο μονοπάτι σας νέα άτομα και υπέροχες καταστάσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τα κίνητρα σας αυτή την περίοδο στρέφονται κυρίως γύρω από την ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας δράσεων. Σε όλο αυτό θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές αλλά και πηγές χρήματος.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε από τα πιο ανυπόμονα ζώδια, και συνήθως εκεί κάνετε και τα μεγάλα σας λάθη. Το άτομο που σας αφορά θα έρθει μέσα από επικοινωνίες πολύ πιο κοντά σας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις