Ένας Ιταλός βρήκε έναν μάλλον… εξαντλητικό τρόπο για να ηρεμήσει μετά από καυγά με τη γυναίκα του. Ο 48χρονος Ιταλός τσακώθηκε με τη σύζυγό του και αποφάσισε να περπατήσει για να ηρεμήσει. Ωστόσο, μάλλον δεν κατάφερνε να ηρεμήσει με αποτέλεσμα να περπατάει για 7 ολόκληρες μέρες. Μάλιστα, μόλις τον βρήκαν οι αστυνομικοί του έκοψαν και πρόστιμο, καθώς ο 48χρονος παραβίαζε τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊού.

Ο 48χρονος Ιταλός έφυγε από το Κόμο στα βόρεια της Ιταλίας και έφτασε μέχρι τον νότο, διανύοντας περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Ο άντρας που δεν έχει κατονομαστεί, έφτασε τελικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Φάνο στην ακτή της Αδριατικής. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον άνδρα που περπατούσε στις 2 το πρωί, παραβιάζοντας τους περιορισμούς για τον κορονοϊό της χώρας.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο πλαίσιο ερευνών για τυχόν παραβάτες των μέτρων κορονοϊού.

Σημειώνεται πως σε όλη την Ιταλία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, που έχει στοιχίσει την ζωή χιλιάδων Ιταλών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η χώρα κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό θανάτων από κορονοϊό με 993 θανάτους μέσα σε 24 ώρες.

Η πόλη Como

Η σύζυγος είχε δηλώσει την εξαφάνισή του

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγός του φαίνεται να είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση του συζύγου της μία εβδομάδα νωρίτερα, λέγοντας στην αστυνομία πως είχε φύγει από το σπίτι με τα πόδια μετά από έναν καβγά και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει.

Ο 48χρονος Ιταλός μίλησε στην εφημερίδα Il Resto del Carlino και είπε ότι κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής του γνώρισε αρκετούς ανθρώπους ενώ ο κόσμος που γνώρισε στην πορεία, του πρόσφεραν φαγητό, νερό και ποτό. Ο ίδιος αρκέστηκε στο να δηλώσει πως είναι καλά στην υγεία, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί πως ο 48χρονος άνδρας κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά και σημείωσε: «Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις