Η Κιμ Καρντάσιαν πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημοφιλή περσόνα, γνωστή σε παγκόσμια κλίμακα, με κάθε κίνησή της να γίνεται αμέσως είδηση. Αυτή τη φορά αποφάσισε να προβεί σε μια ιδιαίτερα θετική κίνηση, η οποία απέσπασε χιλιάδες κριτικές, σχόλια και κοινοποιήσεις. Η Αμερικανίδα σταρ αποφάσισε να προβεί σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ανακοινώνοντας πως θα μοιράσει 500.000 δολάρια σε φαν της, με σκοπό να τους διευκολύνει, γνωρίζοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

«Καλησπέρα παιδιά. Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου! Το 2020 όμως, υπήρξε δύσκολο και πολλοί ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το ενοίκιό τους, θα βάλουν ένα δώρο κάτω από το δέντρο για το παιδί τους ή θα φέρουν φαγητό στο τραπέζι τους. Θέλω να σας στείλω την αγάπη μου, μοιράζοντας σε χίλιους από εσάς από 500 δολάρια» έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως ήταν φυσικό η δημοσίευση ”πήρε φωτιά”, με τις απαντήσεις να ανέρχονται σε χιλιάδες. Ορισμένοι, σε προσπάθειά τους να αναδείξουν την ειλικρίνεια και την αμεσότητα της σταρ, ανάρτησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η κατάθεση της Καρντάσιαν. Από την άλλη πλευρά, άλλοι φαν της προέβησαν σε σχόλια στα οποία εξέφραζαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, με σκοπό να συγκινήσουν την 40χρονη επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις