Η κόντρα της Ρεάλ με την Ατλέτικο είναι μία από τις πλέον παραδοσιακές όχι μόνο στην Ισπανία αλλά σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη και όσοι δεν έχουν αντιληφθεί το τεράστιο μέγεθός της (υπάρχει και η κόντρα των μερένγκες με την Μπαρτσελόνα που την επισκιάζει ενίοτε) μάλλον κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους.

Υπάρχουν ωστόσο μερικά γεγονότα που δεν μπορούν να κρυφτούν καθώς μέσω της τεχνολογίας κάνουν πλέον το γύρο του κόσμου και γίνονται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έμπνευση που είχε ένας ρεπόρτερ να πλησιάσει ανθρώπους που εργάζονται στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” στο πλαίσιο ανακαίνισης του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης και να τους ρωτήσει πως εξελίσσόνται τα έργα.

Εκεί που τους είδε όμως να ενθουσιάζονται και πήγε κοντά τους το μικρόφωνο με την ελπίδα να τραγουδήσουν τον ύμνο των μερένγκες, έγινε η απόλυτη έκπληξη, αφού όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδούν δυνατά “Ατλέτι, Ατλέτι, Ατλέτι”.

Περιττό να ειπωθεί πως οι συγκεκριμένοι εργάτες έχουν γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης για την τόλμη τους να φωνάξουν σύνθημα υπέρ των ροχιμπλάνκος παρά την εργασιακή σχέση τους με την Ρεάλ.

Δείτε το απίστευτο video:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις