Για την… «Πέππα το γουρουνάκι» αναγκάστηκε να μιλήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, στο συνέδριο της Συνομοσπονδίας Βρετανικής Βιομηχανίας (CBI) στο South Shields.

Ειδικότερα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Μπόρις Τζόνσον έχασε τα λόγια του και άρχισε να ξεφυλλίζει τις σημειώσεις του για περίπου 20 δευτερόλεπτα μπροστά στους εμβρόντητους επικεφαλής επιχειρήσεων ενώ στη συνέχεια άρχισε να μιλάει για μια επίσκεψη στο θεματικό πάρκο για την Πέππα το γουρουνάκι.

«Συγχωρέστε με, Συγχωρέστε με» μουρμούρισε και ύστερα είπε: «Χθες πήγα στο “Peppa Pig World”. Το αγαπώ, είναι πολύ δικό μου μέρος με ασφαλείς δρόμους και εμφανή πειθαρχία. Ποιος θα το πίστευε ότι ένα γουρουνάκι που μοιάζει με σεσουάρ του Πικάσο και το οποίο είχε απορριφθεί από το BBC, τώρα εξάγεται σε 180 χώρες».

Στη συνέχεια, ο Μπόρις Τζόνσον συνέκρινε τον εαυτό του με τον Μωυσή, επειδή κατέληγε σε ένα «σχέδιο 10 σημείων» για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τον περιέγραψε ως έναν νέο δεκάλογο που έφτιαξε ακριβώς πριν από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις