Εκτός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι και άλλοι οι «τυχεροί« που απεικονίζονται στο Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων της Κρακοβίας.

«Είναι τρομακτικοί» σχολιάζουν στα social media οι χρήστες και δεν έχουν άδικο!

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον δεν έχει μεγάλη ομοιότητα με την πριγκίπισσα ενώ εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δείχνει το πρόσωπο του να αντιστέκεται στον δυνατό αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του να είναι τραβηγμένα προς τα πίσω. Τα χείλη του είναι ανοιχτά αποκαλύπτοντας τα δόντια του, σχολιάζουν οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας φιλοξενεί και άλλους όμως καλλιτέχνες και διάσημα πρόσωπα όπως, ο Έλβις Πρίσλεϊ, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο  Χάρι Πότερ και πολλούς άλλους.

Η εμφάνισή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

@royalnewschannel Wax figures of Prince William and Princess Kate #royal #royalfamily #princeharry #meghanmarkle #princeharry #katemiddleton #fyp ♬ som original – Royal News Channel

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις