Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εισήχθη πριν από λίγο ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης αφού ταλαιπωρείται εδώ κι μέρες από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη σε ΜΕΘ Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους και για να του χορηγηθεί οξυγόνο. Δεν έχει διασωληνωθεί ενώ η κατάσταση του σύμφωνα πληροφορίες χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.

Μάλιστα, ο υπουργός χτες με μήνυμά του στα social media ευχαριστούσε για την αγάπη και τις ευχές που δέχεται. Συγκεκριμένα ανέφερε ««Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Όπως είχε μεταδώσει το Σαββατοκύριακο το Open τις τελευταίες μέρες ο πυρετός του υπουργού δεν υποχωρούσε και τις τελευταίες μέρες είχε χαμηλό οξυγόνο. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο πυρετός επέμενε μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ενώ του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση. Ο υπουργός έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ παρουσιάζει δύσπνοια κι αυτός ήταν ο λόγος διασωλήνωσής του σύμφωνα με την ΕΡΤ ενώ ο πυρετός αντιμετωπίζεται με αντιπυρετικά.

Τονίζεται πως ο υπουργός Ναυτιλίας είναι το πρώτο μέλος της κυβέρνησης που αναγκάζεται να νοσηλευτεί λόγω κορονοϊού.

Ο υπουργός το βράδυ του Σαββάτου έγραψε στο Facebook: «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου».

Είχε ξανακάνει τεστ τον Σεπτέμβριο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός είχε υποβληθεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου σε τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό. Ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ υποβλήθηκε μάλιστα και σε επαναληπτικό τεστ κι αφού και αυτό βγήκε αρνητικό μπόρεσε και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις