Το παράδειγμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε την ταβέρνα «Ο Κρητικός» στην Αμφιάλη ανήμερα των Χριστουγέννων, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτηση του ιδιοκτήτη, μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη.

Τον πρωθυπουργό συνόδευε η κόρη του Δάφνη, με την οποία είχαν επισκεφτεί την παραμονή των Χριστουγέννων και βιβλιοπωλείο στο Παγκράτι για να αγοράσουν βιβλία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας σε ανάρτησή του στα social media, την οποία συνόδευσε με πλήθος φωτογραφιών: «Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!».

Για την πράξη του πρωθυπουργού έγραψε και ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Συμμετείχε στη διανομή συσσιτίου από την κοινωνική κουζίνα «Άλλος άνθρωπος»

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων. Φορώντας γάντια και μάσκα, όπως επιτάσσουν οι κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό, η κ. Σακελλαροπούλου μοίρασε συσσίτιο σε πολίτες στο κέντρο της Αθήνας που δεν έχουν τα προς το ζην.

Η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος», συνομίλησε με τους εθελοντές και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, συμμετείχε στη διαδικασία διανομής του συσσιτίου και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές και άκουσε τα διαδικτυακά κάλαντα από μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, από παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου, από εθελοντές εφήβους πρόσφυγες κι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και από παιδιά δημοτικών σχολείων και του εκκλησιαστικού γυμνασίου Ξάνθης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις