Του Ανδρέα Λοβέρδου

Το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Η Πράσινη Επανάσταση για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ δύναμη εξουσίας και πραγματικό κίνημα αλλαγής. Η μάχη που πρέπει να δώσει το κέντρο, η κεντροαριστερά, η ελληνική σοσιαλδημοκρατία και που συνδέεται άμεσα με την ολική επαναφορά της παράταξής μας και την προσφορά στο μέλλον της πατρίδας είναι το ουσιαστικό διακύβευμα των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών. Αυτή είναι η θέση μου.

Με τη διακήρυξη της 16ης Ιουνίου 2021 επιχείρησα να οριοθετήσω το πλαίσιο των βασικών ιδεολογικοπολιτικών αρχών μου ελπίζοντας ότι οι συμπολίτες μου θα συνεισφέρουν με τις δικές τους θέσεις, απόψεις ή και ενστάσεις, μέσα από μια διαβούλευση τρίμηνης διάρκειας, στη συνδιαμόρφωση ενός συνεκτικού, πατριωτικού, μεταρρυθμιστικού και προοδευτικού κειμένου. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να διατυπώσω συμπεράσματα. Είμαι σε θέση όμως να βεβαιώσω ότι η ανταπόκριση της κοινωνίας των πολιτών είναι εξαιρετική. Τους ευχαριστώ όλες και όλους και φυσικά εξακολουθώ να προσβλέπω στη διεύρυνση, ενδυνάμωση και εκβάθυνση αυτής της αμφίδρομης επικοινωνίας στον ιστότοπο www.green-revolution.gr.

Όλοι μαζί θα σπάσουμε τα δεσμά της αιχμαλωσίας σε χαμηλά ποσοστά του 5 ή 6% και όλοι μαζί θα πραγματώσουμε την Πράσινη Επανάσταση για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνω στη διακήρυξή μου, η Πράσινη Επανάσταση είναι η αποστολή μας, είναι το καθήκον μας, είναι η επένδυσή μας στο μέλλον.
.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις