Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, ο 42χρονος Χάνκοκ έχει συνάψει ερωτική σχέση με την Τζίνα Κολαντάντζελο, σύζυγο του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Oliver Bonas.

Η εφημερίδα δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί στο διάδρομο έξω από το γραφείο του Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαϊου. Ο υπουργός φαίνεται επίσης να κάνει μία άσεμνη χειρονομία.

H συνάντηση με τον Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε εκείνον, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζόνσον σήμερα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του Χάνκοκ όπου αγκαλιάζεται και φιλιέται με τη σύμβουλό του στο γραφείο του.

«Ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε τη συγγνώμη του υπουργού Υγείας και θεωρεί το θέμα λήξαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Ερωτηθείς εάν ο Τζόνσον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνκοκ, ο εκπρόσωπος απάντησε: «Ναι».

Νωρίτερα, ο Χάνκοκ απολογήθηκε για το γεγονός πως «παραβίασε τον κανονισμό της κοινωνικής αποστασιοποίησης εν μέσω πανδημίας», με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τη Sun και τον παρουσιάζουν να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με τη βοηθό και σύμβουλό του, Τζίνα Κολαντάντζελο.

Παράλληλα, ο Χάνκοκ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση του και παραμένει επικεντρωμένος «στην προσπάθειά του να βγάλει τη χώρα από αυτήν την πανδημία».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις