Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Υγείας Κερατσινίου βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Όπως τόνισε από το σημείο, η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες ειδικά στους πιο αδύναμους, με έργα ουσίας και όχι επικοινωνίας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε, πως δεν μπορούσε να φανταστεί πιο συμβολική επίσκεψη από τη σημερινή.

«Εγκαινιάζουμε ένα πρότυπο πολυδύναμο Κέντρο Υγείας εδώ στο Κερατσίνι, που θα καλύψει τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας από το Κερατσίνι, από τη Δραπετσώνα, από το Πέραμα και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι παρά τις μεγάλες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε τους τελευταίους 18 μήνες, η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες, ειδικά στους πιο αδύναμους» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε ότι το κέντρο Υγείας είναι άρτια εξοπλισμένο τεχνολογικά αλλά και πλήρως στελεχωμένο και με τη συνεχή λειτουργία του θα αποφορτίσει τα νοσοκομεία.

«Το εμβόλιο η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα»

Παράλληλα, έστειλε ακόμη ένα μήνυμα στους πολίτες, τονίζοντας πως «δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη με την πανδημία» και έκανε έκκληση σε όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να «σπεύσουν να εμβολιαστούν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις