Στην Μύκονο αναμένεται να βρεθεί αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί κατ’ ιδίαν από τους τοπικούς φορείς του νησιού για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αιφνίδια επιβολή περιοριστικών μέτρων το περασμένο Σάββατο εξαιτίας της επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί αρχικά το Κέντρο Υγείας του νησιού, το οποίο σηκώνει και το βάρος της υγειονομικής περίθαλψης εν μέσω πανδημίας, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά. Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού στο «νησί των ανέμων».

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Μύκονο έρχεται σε συνέχεια του μηνύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την επιβολή τοπικού lockdown στο νησί, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως «το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις