Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο Κίνημα Αλλαγής μετά την πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να συναντήσει τους υποψηφίους για την ηγεσία.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να είναι ένα βήμα πριν τις τελικές ανακοινώσεις των προθέσεών του.

Ήδη ο Γιώργος Παπανδρέου έχει συνομίλησε με τον Χάρη Καστανίδη, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία και με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.

Συνάντησε επίσης δια ζώσης τον Παύλο Γερουλάνο και τον Παύλο Χρηστίδη ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις δια ζώσης με τον Βασίλη Κεγκέρογλου και τους κ.κ. Λοβέρδο και Ανδρουλάκη απόψε, μέσω zoom καθώς αμφότεροι βρίσκονται σε περιοδείες σε Καρπενήσι και Κρήτη.

Γερουλάνος: Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες

Μετά την διάρκειας μίας ώρας συνάντηση, που είχε με τον Γ. Παπανδρέου, ο Π. Γερουλάνος είπε σε δημοσιογράφους ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης: «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες.

Στην πρώτη επικοινωνία που είχαν χθες, ο κ. Γερουλάνος φέρεται να ξεκαθάρισε στον πρώην πρωθυπουργό, ότι δεν προτίθεται να κάνει πίσω στην υποψηφιότητά του.

Χρηστίδης: Να διασφαλιστούν η ενότητα και οι διαδικασίες

Από την πλευρά του ο Παύλος Χρηστίδης που συναντήθηκε επί μισή ώρα με τον Γ. Παπανδρέου μίλησε επίσης για την ανάγκη διασφάλισης της ενότητας και των διαδικασιών. «Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση» δήλωσε.

Λοβέρδος: Να διασφαλιστεί η ενότητα

O Ανδρέας Λοβέρδος συνομίλησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά με τον πρώην πρωθυπουργό. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε στον Γιώργο Παπανδρέου ότι πρέπει όλοι οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ο ίδιος, ο Ευ. Βενιζέλος και ο Κώστας Σημίτης να διασφαλίσουν την ενότητα, αλλά και τη σοβαρότητα της διαδικασίας, κάτι που είπε και χθες στην ομιλία του στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις