Ο Μένιος Φουρθιώτης  δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το ιστορικό των κλήσεων του με τα ονόματα του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό καλώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξη Τσίπρα να του ζητήσει το περιεχόμενο των επικοινωνιών.

Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει ποιον έχει αποδέκτη ο δημόσιος εκβιασμός του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη και ποιος είναι ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων με αποδέκτη τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα

“Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;

Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;

Η απάντηση Γεραπετρίτη: Ανθρωποφαγία – «Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη»

Με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης  τοποθετήθηκε ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του.

Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Ο Φουρθιώτης επανήλθε με νέα ανάρτηση

Ο παρουσιαστής προκειμένου να διαψεύσει τον Υπουργό Επικρατείας προχώρησε σε νέα ανάρτηση με ευχαριστήριο sms που φέρεται να του έχει στείλει ο Υπουργός

Δεύτερη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις»

Αναφέρει συγκεκριμένα η Κουμουνδούρου:

“Ο άνθρωπος που εισέβαλε σε γραφείο υπουργού (εννοεί το Υπουργείο Εργασίας επί υπουργίας Βρούτση) με μπράβους και “υψηλή” προστασία, που φυλάσσονταν από 14 αστυνομικούς με απόφαση της κυβέρνησης, που έστησε “πάρτι” με δημόσιο χρήμα μέσω του προγράμματος ΣΥΝεργασία, συνεχίζει να διασύρει τον κ. Μητσοτάκη και τους επιτελείς του.

Αντί ανόητων δικαιολογιών σαν αυτές του κ. Γεραπετρίτη ότι δήθεν επικοινωνούσε μαζί του γιατί απειλούνταν η ζωή του, λες και το Μαξίμου είναι η Άμεση Δράση, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Να πει και να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή.

Δεν αξίζει στη χώρα και τους πολίτες της ο διασυρμός και η σήψη που αποκαλύπτεται”

Ανάρτηση Πολάκη για Γεραπετρίτη Φουρθιώτη

Στην αντιπαράθεση παρενέβη ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο facebook όπου θυμίζει ότι το θέμα συζητήθηκε κάποια στιγμή και στη Βουλή. Δείτε το ποστ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις