Η παραίτηση του επικεφαλής της ΕΥΠ και κυρίως η παραίτηση του Γ.Γ. του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη αποτυπώνουν ξεκάθαρα τις ευθύνες της κυβέρνησης στο θέμα των παρακολουθήσεων» δηλώνει στην «Αυγή» ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης και προσθέτει:

«Δεδομένου ότι ήδη εδώ και ένα μήνα έχω υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παρακολούθησή μου, αναμένω πως η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα».

Ο δημοσιογράφος συμπληρώνει ότι «σε σχέση με την αγωγή στην οποία προχώρησε ο κ. Δημητριάδης, τόσο εναντίον μου – ζητώντας να σβήσω tweets ! – όσο και κατά των δημοσιογράφων που έκαναν τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις, την χαρακτηρίζω ως ενδεικτική του πανικού του. Με λύπη μου πάντως διαπιστώνω ότι από κάποιους επιχειρείται ο εκφοβισμός μαρτύρων και προσώπων που δύνανται να συνδράμουν περαιτέρω στην έρευνα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Θα πρέπει τόσο η Δικαιοσύνη όσο και δημοσιογραφία, ελεύθερες και ανεπηρέαστες, να κάνουν τη δουλειά τους» καταλήγει ο Θανάσης Κουκάκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις