Επιστολή απολογίας απέστειλε ο Παύλος Πολάκης προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, εν όψει και της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όπως δηλώνει στην επιστολή του, ο Παύλος Πολάκης αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες, οι οποίες οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή του, ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τη συνολική συμπεριφορά του, επισημαίνοντας: «Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση με αυτές να αμφισβητήσω δημόσια είτε την αποκλειστική αρμοδιότητα των συλλογικών μας οργάνων να λαμβάνουν αποφάσεις είτε, πολύ περισσότερο, τις ίδιες τις συλλογικές μας επεξεργασίες».

Επιπλέον, ο Παύλος πολάκης τονίζει σχετικά με τη στάση που τήρησε ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην επίμαχη ανάρτησή του, στην οποία περιλήφθηκαν φωτογραφίες προσώπων από δημοσιογράφους καθώς και ονομάτων δικαστικών λειτουργών, λέγοντας:

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων δημοσιογράφων, αλλά η ανάδειξη της χειραγωγούμενης από το καθεστώς Μητσοτάκη ενημέρωσης».

Συνολικά, ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει πως για όσα συνέβησαν «αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις