Μαρία Αναστασοπούλου: Η δημοσιογράφος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρίσκεται σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά. Η σχέση τους έχει κρατηθεί όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον χώρο της δουλειάς και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη στα γραφεία του ΣΚΑΪ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – πλέον – του «Καλημέρα Ελλάδα» είχε αναφέρει: «Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου. Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».

«Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένας άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Αναστασοπούλου πριν μερικά χρόνια στο DOT.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις