Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε την Τρίτη η Δανάη Μπάρκα. Με αφορμή την αλλαγή του μήνα η παρουσιάστρια του MEGA «άνοιξε» την καρδιά της και μοιράστηκε με τους followers της κάποιες σκέψεις της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με δάκρυα στα μάτια, ποζάροντας με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

Ανέφερε συγκεκριμένα:MEGA

«1/11/22. 12:05 το βράδυ. Η ψυχολογία μου τον τελευταίο καιρό είναι διαφορετική κάθε 5 ώρες. Μια πάνω, μία κάτω, σκέψεις, αναλύσεις… ακόμα και το πιο ασήμαντο πράγμα μπορεί να με ταλαιπωρεί ώρες χωρίς να έχω εντοπίσει το γιατί. Από την φύση μου έχω συνηθίσει να μην μιλάω, να μην ανοίγομαι εύκολα και να μοιράζομαι με δυσκολία τις «μαύρες» μου.

Πάντα όμως, Π Α Ν Τ Α ξέρω ποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να χαμογελάσω. Ποιες αγκαλιές μπορούν να με κάνουν να γελάσω, να πω χαζομάρες και να ξεχαστώ ,να ακούσω άλλες συζητήσεις και να μην σκέφτομαι αυτά που απασχολούν εμένα, αλλά και ποιες αγκαλιές χωρίς καν να αναλύσω το πως είμαι θα με κάνουν να κοιμηθώ πιο ήσυχη!

2 από αυτές τις αγκαλιές είναι αυτά τα αγόρια. Για λόγους δικούς μας, με τον καθένα ξεχωριστά, υπάρχει μια αγάπη που κρατάει χρόνια. Για λόγους που δεν εξηγούνται, και δεν χρειάζεται να εξηγηθούν, μας ενώνει μια υπέροχη σχέση και μια ακόμα πιο υπέροχη αγκαλιά! Αυτά τα δυο υπέροχα αγόρια, ο καθένας με τον τρόπο του, ήταν ο σημερινός καλύτερος τρόπος για να υποδεχτώ το Νοέμβριο και μακάρι να υποδέχομαι κάθε μήνα μαζί τους!

Αγόρια μου (κυριολεκτικά & μεταφορικά) είστε σπάνιοι κι εγώ τυχερή! Σας αγαπάω. Εύχομαι ο μήνας του καθενός από εσάς να έρθει με ωραίους ανθρώπους γύρω σας, με φίλους, με αγάπη, με κατανόηση, με τρέλα, με έρωτα, με όνειρα & δημιουργία. Καλό μας μήνα».

Η φωτογραφία που πόσταρε η παρουσιάστρια

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις