Η Σάρον Στόουν συγκλόνισε για ακόμη μία φορά καθώς διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο». Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μοιράστηκε στα social media το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, επισκέφθηκε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο όγκο που έπρεπε να αφαιρεθεί.

“Ζητήστε δεύτερη άποψη”

Η δημοφιλής ηθοποιός συμβούλευσε στη συνέχεια τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη ιατρική γνώμη.

«Αφορά κυρίως στις γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε, προσθέτοντας: «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά».


Μάλιστα, αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο συνέδριο Vogue Greece Change Makers – Fashion: The Road Ahead.

Δεύτερη φορά 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Πέρυσι αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους, που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».

Μετά την επέμβαση, μοιράστηκε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του στήθους της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις