Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηθοποιός έχει γίνει το πρόσωπο της χρονιάς μέσα από την πολύ επιτυχημένη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον παράδοξο τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι πήρε τελικά τον ρόλο της Κλέλιας της σειράς.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είχε περάσει από μερικές οντισιόν για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας της σειράς Maestro, ωστόσο, δεν την είχαν ειδοποιήσει αν αυτή η συνεργασία θα προχωρήσει. Τελικά έμαθε τα ευχάριστα από την τηλεόραση.

«Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο από την τηλεόραση», ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου. «Άκουσα να λένε “η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη” και πήρα αμέσως την Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο και της είπα “μάλλον με πήραν για τον ρόλο”», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η ίδια είχε μιλήσει για την πρώτη της γνωριμία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala. «Η εικόνα του ήταν εύλογα πολύ μεγεθυμένη στο μυαλό μου», σημείωνε για την εικόνα που είχε πριν την πρώτη τους διά ζώσης συνάντηση.

«Όταν ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ, τότε ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δίπλα μου εδώ. Η μεγάλη ιδέα που είχα σχηματίσει για τον δημιουργό, έδωσε τη θέση της σε έναν άνθρωπο προσιτό», εξηγούσε.

Ποια είναι η  Κλέλια Ανδριολάτου

Ξεκίνησε τις σπουδές της στη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ και στη συνέχεια έφυγε στο εξωτερικό για να συνεχίσει το modelling με το οποίο είχε ασχοληθεί από την εφηβεία της. Ένας guest ρόλος στη σειρά Μπρούσκο τη σύστησε στο ευρύ κοινό και την έκανε να αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε μαθήματα υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών” και στο “Επί Κολωνώ”, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Το Maestro ήρθε στη ζωή της αμέσως μετά τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και η ίδια θεωρεί, όπως είπε στο περιοδικό Gala πώς ήταν «ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις