Δέσποινα Βανδή: Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τους Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστα Αγέρης να αποχωρούν τελικά από το show.

Ένταση όμως προκλήθηκε στο σετ «J2US» μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Ιωάννη Μελισανίδη με αφορμή το τραγούδι που ερμήνευσαν ο Ολυμπιονίκης με την παρτενέρ του, Μελίνα Μακρή.

Το τραγούδι που επέλεξαν ήταν το «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» και η ερμηνεία του μουσικού ζευγαριού στάθηκε αφορμή να έρθει μία on air διαφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιονίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι δεν συμφωνούσε με την ερμηνεία του Ιωάννη: «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό».

«Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

Με τη σειρά του, ο Ιωάννης Μελισσανίδης της απάντησε:

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο».

«Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό» συνέχισε.

Τότε, ο Σταμάτης Φασουλής ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή και επενέβη για να πει: «Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πώς σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει “ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ” γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις