Δεν τα παρατάει η Άμπερ Χερντ. Η νομική ομάδα της κατέθεση έφεση στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση του Ιουνίου, σύμφωνα με την οποία νικητής της δικαστικής διαμάχης ήταν ο Τζόνι Ντεπ.  Οι ισχυρισμοί της ηθοποιού σε άρθρο της Washington Post χαρακτηρίστηκαν ψευδείς και συκοφαντικοί. Παράλληλα, η 36χρονη ζητά νέα δίκη και αρνείται να πληρώσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι της

Η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ λοιπόν, κατέθεσε έφεση υποστηρίζοντας πως το δικαστήριο εμπόδισε τους ενόρκους να εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες η ηθοποιός ανέφερε την κακοποίηση του Ντεπ σε επαγγελματία γιατρό. Και προσθέτουν: «Η υπόθεση αυτή δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε φτάσει σε δίκη, επειδή ένα άλλο δικαστήριο είχε ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Ντεπ κακοποιούσε τη Χερντ σε πολλές περιπτώσεις».

Επίσης, οι δικηγόροι της τονίζουν πως η δίκη έλαβε χώρα στη Βιρτζίνα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί στην Καλιφόρνια, όπου ζούσε το πρώην ζευγάρι.

«Law & Order»

Η πολυσυζητημένη δίκη μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από την τηλεοπτική σειρά «Law & Order». Σύμφωνα με τη Marca, η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Σε μια νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το σετ, όπου θα γυριστεί το επεισόδιο, ο κεντρικός χαρακτήρας της Ολίβια Μπένσον (Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ) συνοδεύει μια γυναίκα (Τζούλια Γκολντάνι Τέλες) σε μια δικαστική αίθουσα, όπου υπάρχουν αρκετοί φωτογράφοι και θαυμαστές.

Το επεισόδιο θα παρουσιάσει τις δύο αντίπαλες πλευρές στο δικαστήριο, με χαρακτήρες που στη μυθοπλασία θα φέρουν τα ονόματα Όστιν και Κέλσι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις