Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η πρώην κριτής του GNTM μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη ζωή της μέσα στη μόδα αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στη δουλειά της.

Όπως είπε αρχικά,

«H δουλειά μου είναι να δημιουργώ ιδέες, τις οποίες ιδέες τις πουλάω σε ανθρώπους και επιχειρηματίες και μετά είμαι υπεύθυνη να τις υλοποιήσω. Αρχικά ερωτεύτηκα την μόδα, διάβασα πάρα πολύ και στην πορεία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει να δημιουργώ στην μόδα. Όλο αυτό μπήκε στην ζωή μου τυχαία, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίο κάτι είδαν σε εμένα, οι οποίοι με επέλεξαν και είμαι εδώ σήμερα», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.


Και συνέχισε: «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως είμαι και εγώ, δουλεύουν πάρα πολλές ώρες, οπότε δεν θεωρώ ότι κάνω μια εύκολη δουλειά, αλλά είμαι ευγνώμων αλλά γουστάρω που το πρωί ξυπνάω για αυτή την ταλαιπωρία».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της μόδας,

«Έχω δεχτεί φριχτή συμπεριφορά, έχω γυρίσει σπίτι μου με κλάματα, από ανθρώπους που δεν το περιμένεις κιόλας. Από ανθρώπους που είναι, οδοντόκρεμα, χαμόγελο και την ίδια στιγμή έχει πάρει μαχαίρι και σου έχει σκάψει τον λάκκο. Αυτό με που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή, είναι ότι δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Ακόμα και στα χειρότερά μου. Και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω συμπεριφερθεί φριχτά, πήρα τηλέφωνο και πήρα συγγνώμη. Όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς».

«Το τι ψυχή θα παραδώσεις στο τέλος έχει να κάνει με το αν μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια. Αν δεν είσαι μην κοιμηθείς, πάρα τηλέφωνο και απολογήσου, ζήτα συγγνώμη».


Αναφέρθηκε όμως και στις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ανά διαστήματα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε: «Δεν είναι εύκολο να καταγγείλουμε μια κακή συμπεριφορά Τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που λένε “σήκω και φύγε”. Όλοι δουλεύουμε, κανείς δεν έχει αυτή την χρυσή μπανανιά, όλοι δουλεύουμε, όλοι έχουμε υποχρεώσεις, περνάμε μια δεύτερη οικονομική κρίση.

Εγώ είχα περάσει μια πρώτη οικονομική κρίση μόλις είχα γίνει μάνα, δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να πληρώσω κάτι υπέρογκες επιταγές. Τότε εμείς πληρωνόμασταν με κάτι 7μηνες και 12μηνες επιταγές και φτάναμε στην τράπεζα και μας έλεγαν αυτό είναι, “απολαύστε το”».

Κλείνοντας η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στα δύο παιδιά της, την Ροζαλία και τον Μιχάλη λέγοντας,

«Το «diversity» δεν υπάρχει για τα παιδιά μου, είναι αυτονόητο. Εκεί έξω υπάρχουν όλα, το έχουν αποδεχτεί. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν σε μια οικογένεια που όλοι είμαστε πάρα πολύ ανοιχτοί. Τα παιδιά μου απλώς, σαν άνθρωποι που είμαστε υπεύθυνοι και μεγαλώνουμε δύο παιδιά, τα οποία παιδιά μεγαλώνουν στην Ελλάδα, αλλά δεν τα έχουμε με αλυσίδες δεμένα, κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν οπουδήποτε, γιατί και εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε παιδιά μεταναστών, οπότε μεγαλώνουμε δύο παιδιά που πρώτα από όλα τους μαθαίνουμε να σέβονται τον εαυτό τους και μετά τους άλλους».


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις