Μπεν Άφλεκ: O στρα του Χόλυγουντ αρνείται κατηγορηματικά ότι δεν περνούσε καλά στα βραβεία Grammy 2023 και ότι βαριόταν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Hollywood Reporter,

«Είδα τον Noah να πλησιάζει και είπα “Ω, Θεέ μου”». «Μας είχαν σταμπάρει σε αυτό το πλάνο, αλλά δεν ήξερα ότι γυρνούσαν»

Εκείνη την ώρα, οι κάμερες τον κατέγραψαν να συνομιλεί με τη σύζυγό του.

Όπως είπε, αστειευόταν μαζί της λέγοντάς, «Μόλις αρχίσουν να τραβάνε, θα γλιστρήσω μακριά σου και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Trevor».

«Της λέει, “Καλύτερα να μη φύγεις”», πρόσθεσε ο Άφλεκ.

Όταν ο παρουσιαστής πλησίασε το ζευγάρι προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του μετά την αμφιλεγόμενη ερμηνεία του Sam Smith στο Unholy και αστειεύτηκε: «Μαμά, δεν ήταν ο πραγματικός διάβολος. Όχι, ήταν απλά ντυμένoς σαν διάβολος, μαμά».

Εκείνη την ώρα, ο παρουσιαστής καθόταν δίπλα στην Λόπεζ, η οποία εθεάθη να επιπλήττει αυστηρά τον σύζυγό της.

Η αμήχανη στιγμή του ζευγαριού καταγράφεται από την κάμερα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα η Λόπεζ «διέταξε» τον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Grammy. Μάλιστα φάνηκε να του επιτίθεται και να απαιτεί να προσποιηθεί ότι διασκεδάζει.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ, που συχνά φαίνονται σφιγμένοι όταν εμφανίζονται δημόσια, εθεάθησαν σε μια έντονη στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, ακριβώς την ώρα που ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα καθόταν δίπλα τους.

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο “ζωντανός”». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις