Τρινκιέρι: Ο προπονητής της Παρτίζαν σε δηλώσεις που έκανε, τα… έχωσε στους ανεύθυνους και τη συμπεριφορά τους εν μέσω της πανδημίας, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε το Μιλάνο ως την «πόλη των νεκρών».

Ξεκίνησε λέγοντας πως:

«Περνάω τον χρόνο μου στο σπίτι. Το Μιλάνο είναι η πόλη των… νεκρών, μπορεί να πας στο σούπερ μάρκετ και να περιμένεις δύο και τρεις ώρες. Τώρα, έχουν βγάλει και κάποιες εφαρμογές για τα κινητικά για να το αποφεύγεις αυτό. Πριν από μία εβδομάδα ήρθα εδώ, από τη Σερβία, οπότε θα χρειαστεί να μπω σε καραντίνα για μερικές ημέρες ακόμη, μέχρι να μπορώ να βγω».

Αναφορικά με τον αριθμό των καθημερινών θανάτων και κρουσμάτων από την πανδημία, ο Ιταλός τεχνικός είπε:

«Προσπαθώ να μην κοιτώ τους αριθμούς, γιατί αν το κάνω θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα περάσει, ενώ λαμβάνω ως μήνυμα την πανδημία. Ως μήνυμα του πώς θα πρέπει να ζούμε στον πλανήτη. Ωστόσο, ακόμη και τώρα βλέπω και περίεργες συμπεριφορές. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος! Εδώ στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, στη Σερβία… Παντού τα ίδια».

Για τη ζημιά που θα φέρει στον αθλητισμό η πανδημία:

«Προφανώς και θα φέρει ζημιές στον αθλητισμό, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Ο αθλητισμός θα τις υποστεί, αλλά πολύ λιγότερο απ’ όσο θα υποστεί τη ζημιά ο τουρισμός, για παράδειγμα. Χωρίς τον αθλητισμό δεν υπάρχει ζωή. Έχει φέρει αρκετή χαρά στην ανθρωπότητα, οπότε θα επιβιώσει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις