Τζέιμς Φελντέιν: Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο «Sport5» για τα όσα ακούγονται για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντεν Κάτας: «Μόλις διάβασα τις φήμες, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο, καθώς με τον κόουτς έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Θα το ήθελα να τον δω στον Παναθηναϊκό, εάν αποφασίσει να φύγει. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά παράλληλα θα ήταν λυπηρό να μην τον έχουμε. Αλλά, είναι απλώς μία φήμη, δεν έχει γίνει κάτι ακόμη».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Κάτας, δεν υπάρχει κάτι και πως πρόκειται απλά για μία φήμη ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να τον δω να βελτιώνεται ως προπονητής και να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ωραίο εάν φύγει. Θα προσπαθήσω να τον πίσω να μην φύγει και θα πρέπει να σκεφτώ πως θα καταφέρω να τον κρατήσω στην Ιερουσαλήμ».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να γίνει το Final 8 του Champions Cup τον Σεπτέμβριο, όπου συμμετέχει και η ΑΕΚ, ο Φελντέιν είπε: «Θα είναι σίγουρα περίεργα. Κάθε ομάδα θα έχει διαφορετικούς παίκτες. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε να είμαστε οι ίδιοι στην ομάδα, ώστε να έχουμε τις ίδιες πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Προσεύχομαι να είμαστε οι ίδιοι. Δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά, καθώς σου δίνεται μία ευκαιρία να κατακτήσεις το τρόπαιο δύο φορές τον ίδιο χρόνο. Αυτό είναι ωραίο, αλλά και περίεργο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις