Την στιγμή που η UEFA κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να επαναφέρει το ποδόσφαιρο στην κανονικότητα του και επιμένει για την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων, ο ΠΟΥ ήρθε να βάλει «stop» στην όποια σκέψη.

Σύμφωνα με άρθρο της “Repubblica”, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας “veja.abril.com.br” ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρότεινε στην UEFA την ακύρωση όλων των διοργανώσεων και των εγχώριων πρωταθλημάτων μέχρι και τα τέλη του 2021! Η τηλεδιάσκεψη των δύο πλευρών διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, με τα μέλη του ΠΟΥ να εκφράζουν την ανησυχία τους για ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποστηρίζει πως θα ήταν καλύτερο να μπει “λουκέτο” στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, από την στιγμή που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν θα υλοποιηθεί, αφού οι οικονομικές επιπτώσεις της θα ήταν τεράστιες .

Να υπενθυμίσουμε πως την Πέμπτη (23/4) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, με θέμα το μέλλον των εθνικών πρωταθλημάτων τα οποία έχουν διακοπεί λόγω κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις