Παναθηναϊκός μπάσκετ: Οι «πράσινοι» θα κάνουν ριζικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν. Πολλοί δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, δύο εξ’ αυτών και οι Ουέσλι Τζόνσον και Άντι Ράουτινς. Διαφορετικό σκοπό και διαφορετικό «ταβάνι» είχε ο καθένας τους, αλλά ουδείς ενθουσίασε και απέδειξε πως αξίζει να έχει θέση του χρόνου στο ρόστερ.

Ο Ουέσλι Τζόνσον, ο οποίος αποτέλεσε -μαζί με τον Φριντέτ- το μεγαλύτερο όνομα  των καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας, προερχόμενος από εννέα καλά χρόνια στο ΝΒΑ, -με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Φέτος μέτρησε 3.3 πόντους (26.3% τρίποντο), 2.4 ριμπάουντ και 3.4 στην αξιολόγηση ανά 15:43. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για τουλάχιστον απογοητευτικά ποσοστά.

Από την άλλη, ο Ράουτινς, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Ρικ Πιτίνο, έδειξε πως δεν είναι έτοιμος ακόμη για την Euroleague, τουλάχιστον για ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις στο τρίποντο, αλλά οι αδυναμίες του ήταν εμφανείς. Φέτος είχε 2.2 πόντους (50% τρίποντο) και 0.4 στην αξιολόγηση ανά 7:42 στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις