Φενέρμπαχτσε: Δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Σλούκα να φεύγει από την τουρκική ομάδα, το προσεχές καλοκαίρι, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν που προβλέπει το συμβόλαιό του, όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι στον ιταλικό Τύπο. Από ‘κει και πέρα, ο τζένεραλ μάνατζερ της τουρκικής ομάδας τόνισε πως ο σύλλογος αξιολογεί το… μήνυμα που έστειλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ παράλληλα μίλησε και με πολύ καλά λόγια για τη δουλειά του Χρήστου Σταυρόπουλου στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Μπορώ να πω ότι δουλεύοντας για τρία χρόνια μαζί με τον Μεσίνα στην Τρεβίζο είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Τώρα, στο Μιλάνο τα οργανώνει όλα πολύ προσεκτικά και είναι μαζί του ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Έχω δουλέψει με τον Μεσίνα, τον Ντ’ Αντόνι, τον Ομπράντοβιτς, τον Μπλατ… Έτσι, έχει πολλές πιθανότητες να επιτύχεις, αλλά και να μάθεις πάρα πολλά», δήλωσε αρχικά ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι στην ιστοσελίδα «eurodevotion.com» και στην ερώτηση εάν υπάρχει πιθανότητα να δουλέψει στην Αρμάνι μαζί με τον Μεσίνα.

Αναφορικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πρόσφατη δήλωσή του, ότι η Φενέρμπαχτσε αποτελεί προτεραιότητά του:

«Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη… ασίστ για τον σύλλογο. Από την άλλη, αυτή την στιγμή όλα τα κλαμπ προσπαθούν να υπολογίσουν τους… αριθμούς, λόγω της κατάστασης. Ωστόσο, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Θα πάρει αρκετές ημέρες να αξιολογήσουμε, αλλά σίγουρα η ομάδα αξιολογεί το μήνυμα του Ομπράντοβιτς».

Για τις φήμες που θέλουν τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί από τη Φενέρ το καλοκαίρι, κάνοντας χρήση της σχετικής οψιόν που έχει το συμβόλαιό του:

«Δεν είναι ότι δεν μπορώ να πω και τώρα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει ειδήσεις και εσείς επιθυμείτε να δίνετε πληροφορίες, αλλά πολλές δεν είναι αληθινές. Δεν εκπλήσσομαι από το ενδιαφέρον για τον Κώστα, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, αλλά αυτή την στιγμή οι φήμες αυτές δεν έχουν βάση».