Παναθηναϊκός: Η πράσινη ΠΑΕ συνεχίζεται τις προσπάθειες της προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο  τα οικονομικά της. Μάλιστα, την τελευταία διετία έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου, καθώς ο στόχος ήταν να ζητηθεί από την UEFA η άρση της τιμωρίας, ώστε να αγωνιστεί η ομάδα από την ερχόμενη σεζόν ξανά στην Ευρώπη. Εξάλλου, η πολυετή απουσία των πράσινων έχει κάνει κακό τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο πρεστίζ του συλλόγου.

Πάντως, η έξαρση της πανδημίας καθυστέρησε σε μεγάλο βαθμό αυτή την προσπάθεια, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να επεξεργάζεται το συγκεκριμένο πλάνο, από τη στιγμή που ο φάκελος που κατέθεσε στην ΕΠΟ για την αδειοδότησή του είναι πλήρης. Αυτός ήταν και ο λόγος που δόθηκε ένα ποσό της οφειλής του που υπήρχε προς τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και σε παίκτες όπως ο Έκι Γκονζάλες, στον οποίο ακόμη οφείλονται χρήματα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στις ομάδες νέων της Ρόμα και της Ίντερ, και ανέλαβε την πρώτη ομάδα της Ίντερ στις 26 Μαρτίου του 2012 αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Την περίοδο 2015-τέλη 2016, ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού. Είναι κάτοχος πτυχίου νομικής του πανεπιστημίου La Sapienza University της Ρώμης (απ. 2010). Πάντως το πέρασμα του από την Ελλάδα κρίθηκε ως ιδιαίτερα αποτυχημένο, με αρκετές μεταγραφές του να είναι τελείως άστοχες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις