ΠΑΟΚ: Επιστολή απέστειλαν οι Θεσσαλονικείς στον Λευτέρη Αυγενάκη. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε ΕΠΟ, Super League και Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να ασφαλιστούν απόλυτα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο από τον Covid-19 όταν ξαναρχίσουν προπονήσεις και αγώνες.

Καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε την σταδιακή επανέναρξη των προπονήσεων, αρχικά σε μικρά γκρουπ, με προοπτική να δοθεί συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έθεσε νέα δεδομένα που αφορούν την υγεία των… συντελεστών του αθλήματος υπόψιν του κ. Αυγενάκη.

Μέσω της επιστολής, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ζητούν τα άτομα που θα εκτεθούν σε σοβαρότατο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό, να λάβουν -κατόπιν μέριμνας του Υφυπουργού- πρόσθετη ασφάλιση που πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο την κάλυψη κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας τους, αλλά και αποζημίωση ακόμη και για το απευκταίο ενδεχόμενο θανάτου των ίδιων ή συγγενικών τους προσώπων ως συνέπεια της μόλυνσης αυτής, όπως και την αστική τους ευθύνη έναντι τρίτων για το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού σε αυτούς.

Όπως σημειώνουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, θα λάβουν όλα τα μέτρα που τέθηκαν από το Υπουργείο, το τελευταίο όμως οφείλει να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων του, καλύπτοντας την έξτρα ασφάλιση αθλητών, τεχνικών και υπαλλήλων καθώς και την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις