Ο Λευτέρης Πανταζής  μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμπλακεί ξανά στο χώρο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καβάλας. Ο Λευτέρης Πανταζής είχε παλαιότερα εμπλακεί στα διοικητικά του Πανιωνίου και με αφορμή τα 27α γενέθλια της Καβάλας φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στην ιδέα που έχει.

«Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά, θα την πάω στη Super League. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας. Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι «αργοναύτες» συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Football League ενώ η εμπλοκή του Πανταζή δεν φαίνεται να είναι πυροτέχνημα καθώς έχει και τους πόρους και τις συμμαχίες που χρειάζεται για να προχωρήσει στο εγχείρημα.

Ο Λευτέρης Παγκοζίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, που ανήκε στην τότε ΕΣΣΔ, από ποντιακής καταγωγής γονείς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις