Νικόλα Ριτσόλι: Σε εφαρμογή θα τεθεί το πλάνο της FIFA για τις πέντε αλλαγές στο ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαίωσε ο Ιταλός αρχιδιαιτητές, Νίκολα Ριτσόλι, σε μία κίνηση να βοηθηθούν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών.

«Πιστεύω ότι η FIFA θα επιτρέψει τις πέντε αλλαγές. Σε αυτή τη φάση, με πολλά παιχνίδια το ένα μετά το άλλο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες, πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βοηθηθούμε», ανέφερε μία από τις κορυφαίες «σφυρίχτρες» σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

«Πρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά και όταν μιλάμε για την απόσταση, ώστε να αποφύγουμε τα ρίσκα. Επίσης, χρειαζόμαστε ένα βήμα μπροστά στην κουλτούρα μας, που θα είναι θετικό για όλους μας. Δουλεύουμε με την UEFA και τα άλλα μεγάλα πρωταθλήματος, ώστε να θέσουμε έναν κώδικα συμπεριφοράς. Σε ό,τι αφορά το VAR, συνήθως υπάρχουν τέσσερις στο δωμάτιο, αλλά θα μειωθούν σε τρεις, φορώντας μάσκες και γάντια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις