ΑΕΚ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς ψάχνει παίκτη για τη θέση του εξτρέμ, ο οποίος θα έχει απαραιτήτως τρία στοιχεία στο παιχνίδι του. Στην ΑΕΚ, λοιπόν, βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ, ο οποίος θα είναι ντριμπλαδόρος και ως εκ τούτου θα μπορεί να παίξει με άνεση το ένας εναντίον ενός. Θα ανοίγει χώρους και θα μπορεί να σπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Παράλληλα, όμως να είναι και γρήγορος. Ταυτόχρονα, η Ένωση θέλει ένα παίκτη που να είναι γρήγορος, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μάσιμο Καρέρα παίζει πολύ με αντεπιθέσεις Επιπρόσθετα, θα μπορεί να δίνει ακόμα περισσότερο πλάτος στην ΑΕΚ και οι αντίπαλοι αμυντικοί θα έχουν έναν παραπάνω πονοκέφαλο.

Το τρίτο χαρακτηριστικό που θέλουν στην ΑΕΚ και πιο σημαντικό είναι ο παίκτης να βρίσκει δίχτυα. Ο παίκτης που θα πάρει η Ένωση θα πρέπει να έχει απαραίτητα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αλλάζει εμφάνιση η ΑΕΚ

Μπορεί να ετοιμάζεται να αγωνιστεί ξανά, ωστόσο η Ένωση θέλει να υπενθυμίζει πως η μάχη εναντίον του κορονοϊού δεν έχει σταματήσει. Αυτό σκοπεύει να το δείξει με τον δικό της, ιδιαίτερο, τρόπο.

Θέλοντας να στείλει το δικό της κοινωνικό μήνυμα, η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να αγωνιστεί στα πλέι-οφ (εφόσον αυτά διεξαχθούν) με τη φανέλα ειδικού σκοπού. Η συγκεκριμένη σκέψη υπήρξε και στον ΟΠΑΠ (που στήριξε τη συγκεκριμένη προσπάθεια με την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ) και είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί, με τους «κιτρινόμαυρους» να παρουσιάζονται με την εμφάνιση που φέρει το μήνυμα #wefightcovid.

Δείτε τη σχετική φανέλα