Ουάρντα: Σε instagram live της ιστοσελίδας “yallakora” μίλησε ο Αμρ Ουάρντα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του και ισχυρίστηκε πως έχει πρόταση απο τον Ολυμπιακό. Ο Αιγύπτιος, ο οποίος την Τρίτη (12/5) έγινε γνωστό ότι έφυγε από την ΑΕΛ, δήλωσε:

“Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου”.

Ρωτήθηκε μάλιστα για τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΛ και απάντησε: “Δεν έκανα τίποτα. Είναι απλά διαφορές ανάμεσα στον πρόεδρο της ΑΕΛ και αυτόν του ΠΑΟΚ”.

Το video από τη συνέντευξη του Ουάρντα:

خاص يلاكورة.. عمرو وردة لأول مرة يرد على خبر رحيله من نادي لاريسا لأسباب تأديبية ويوضح حقيقة الأمر. #لايف_مع_نجم

خاص يلاكورة.. عمرو وردة لأول مرة يرد على خبر رحيله من نادي لاريسا لأسباب تأديبية ويوضح حقيقة الأمر مع كريم رمزي.#لايف_مع_نجم

Gepostet von Yallakora.com am Dienstag, 12. Mai 2020