Φαχντ Μουφί Ολυμπιακός: Το θέμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν ξεκαθαρίζει μέχρι στιγμής, επομένως λογικό είναι να προκύπτουν διαρκώς σενάρια για δεξιούς μπακ στον Ολυμπιακό. Προ ημερών ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Φαχντ Μούφι, ο οποίος στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μένει ελεύθερος από την Τοντέλα.

Ο Μαροκινός, γεννημένος στις 5 Μαΐου 1996, έχει κάνει φέτος 23 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής και τη δεύτερη ομάδα της Λιόν, από την U19 της Mulhouse (στην ίδια περιοχή της Γαλλίας γεννήθηκε), καθώς από την καθώς και από τη Σεντάν.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, η Πόρτο είχε δείξει σοβαρό ενδιαφέρον να τον αποκτήσει, ενώ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια χώρα θεωρείται κλεισμένος από τους “Δράκους”. Ο Μούφι, πάντως, βγήκε μπροστά και όχι μόνο άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει υπογράψει πουθενά, παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του. Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα του μετέφερε ο μάνατζέρ του.

Ο 24χρονος υποστήριξε στν ιστοσελίδα alaraby: “Ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πόρτο και της Μπενφίκα, καθώς και του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αφού περάσει ο κορονοϊός. Είμαι χαρούμενος με όσα πέτυχα στην Τοντέλα και που με πρόσεξαν άλλες ομάδες. Ελπίζω το επόμενο βήμα μου να είναι επιτυχημένο. Το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα με κάνει υπερήφανο. Ο στόχος μου είναι να βελτιώσω κι άλλο τα ποιοτικά μου στοιχεία, να παίξω στην εθνική ομάδα του Μαρόκο και να συμμετάσχω στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις