Αλεξάντερ Τσέφεριν: Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν παραχώρησε συνέντευξη στο BeIn Sport  και δήλωσε ότι μεταξύ άλλων ήταν πρόωρο να τερματιστεί η σεζόν στην Ligue 1, μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης της χώρας.

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ακυρώθηκε η σεζόν τόσο νωρίς … Δεν είναι ιδανικό, γιατί τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν πολύ και όλοι μπορούν να παίξουν εκτός από λίγα πρωταθλήματα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να τερματίσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν. Νομίζω ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα θα τελειώσουν τη σεζόν. Όσοι δεν το κάνουν και είναι επιλογής τους, θα πρέπει να παίξουν τα προκριματικά εάν θέλουν να συμμετάσχουν σε αγώνες UEFA.

Πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιώσει η εκτελεστική επιτροπή της UEFA τις ημερομηνίες, αλλά μπορώ να πω ότι η ευρωπαϊκή σεζόν θα ολοκληρωθεί, αν όλα παραμείνουν όπως είναι, τον Αύγουστο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την ευρωπαϊκή σεζόν. Τα εθνικά πρωταθλήματα είναι ξεχωριστό πράγμα και θα αποφασίσουν ξεχωριστά πώς θέλουν να προχωρήσουν, αλλά όπως είπα και πριν, νομίζω ότι τουλάχιστον το 80% θα τελειώσει τη σεζόν. Αλλά και πάλι στη Γαλλία, είναι κυβερνητική απόφαση, και τι μπορούν να κάνουν οι σύλλογοι, εκτός από το να τη σεβαστούν», είπε ο Σλοβένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.