Ειρήνη Βασιλείου: Η Ελληνίδα αθλήτρια στόχευε η φετινή σεζόν να αποτελέσει την τελευταία στην καριέρα της, ωστόσο η πανδημία ανέτρεψε ό,τι είχε στο μυαλό της. Η Ειρήνη Βασιλείου μετά από μια πολύ καλή χρονιά που πέτυχε πολλά ατομικά ρεκόρ, θα συνεχίσει να κυνηγάει την πρόκριση στους δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Είχα πει στον εαυτό μου πως φέτος θα είναι η τελευταία μου χρόνια. Οι εξελίξεις που προέκυψαν λόγω της πανδημίας παρατείνουν την παρουσία μου στα στάδια, αφού θα πάω μέχρι το 2021. Η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα, που ήρθαν έτσι τα πράγματα, επειδή αυτή την χρονιά δόθηκα παραπάνω στον αθλητισμό. Τον χειμώνα η προπόνηση πήγε πολύ καλά και πήρα θετικά δείγματα ενόψει της θερινής περιόδου. Στα 400 μ. περίμενα να τρέξω γρηγορότερα. Άλλα έδειχναν οι προπονήσεις και οι επιδόσεις μου στα 200 μ. κι άλλο έβγαινε στον αγώνα», σχολίασε στην επίσημη σελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Όσο για το πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας είπε:«Είμαι υγιής και προπονούμαι πλέον στο στάδιο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ακόμη αγωνιστικό πλάνο για να ξέρουμε τι θα κάνουμε, ωστόσο ευελπιστώ να γίνουν αγώνες και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αρχές Αυγούστου, γιατί δεν θα αντέξω να πάω παραπάνω. Είναι γεγονός πως περισσότερο κοιτάζω τους αγώνες της επόμενης χρονιάς, ωστόσο έχω το κίνητρο και την όρεξη να μπω στη δράση της θερινής σεζόν, τόσο σε επίπεδο διασυλλογικών όσο και Πανελληνίων Αγώνων».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις