Λίνο: Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός μπακ θεώρησε μεγάλη κολακεία το γεγονός πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον κατέταξαν στην κορυφαία 11άδα όλων των εποχών.

Αναλυτικά:

Για την ανάδειξη του ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της δεκαετίας: «Είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Με κολακεύει αυτή η ανάδειξη. Κάναμε πολλά καλά παιχνίδια με τους συμπαίκτες μου».

Για το εάν του κάνει εντύπωση το ποσοστό Γκαρσία και το δικό του: «Όταν πάμε σε μια ομάδα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, όχι μόνο να παίξουμε, αλλά και να τιμήσουμε την ομάδα που παίζουμε. Πόσο μάλλον τον ΠΑΟΚ που έχει ‘βαριά’ φανέλα. Αυτό το βλέπει ο κόσμος και μας επιβραβεύει».

Για την παρουσία μόνο τριών παικτών εκτός της περυσινής χρονιάς στην κορυφαία ενδεκάδα: «Είναι αλήθεια ότι πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που φύγαμε από την ομάδα, αλλά οι οπαδοί μας δεν μας ξέχασαν και αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας. Ήταν πολύ καλή η ομάδα. Είχαμε δυνατή ομάδα και φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι υπέροχο.

Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, παρότι ήμασταν σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Προσπαθήσαμε για το καλό της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας».

Για τον ιό του κορωνοϊού και εάν περιμένει με αγωνία το ποδόσφαιρο: «Είναι δύσκολο το σκηνικό. Είναι πολλοί οι θάνατοι στη Βραζιλία. Φαίνεται ότι είναι καλύτερα τα πράγματα στην Ελλάδα τώρα. Περιμένω να αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί το ποδόσφαιρο λείπει από όλους».

Για τον Γιαννούλη: «Έκανε εξαιρετική χρονιά. Είναι εξαιρετικός. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα που θα πάει. Μπορεί να ‘ανέβει σκαλί’. Θα πρέπει να δουν πως θα τον εντάξουν στο τακτικό κομμάτι στην ομάδα που θα πάει.

Έχει φοβερά χαρακτηριστικά. Θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ, καθώς το όφελος θα είναι μεγάλο».
Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει: «Έχει όλα τα στοιχεία για να μπορέσει να παίξει καλύτερα, έχει πολλά να δώσει ακόμη».

Για τον Γιόσιπ Μίσιτς: «Είδα πολλά παιχνίδια του με τη Σπόρτινγκ. Έκανε εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις