Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Τσάβι Ρόκα να επέστρεψε στην Ελλάδα, ωστόσο για το θέμα της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό θα αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Όπως γράφει η «Πράσινη», το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή για τον σχεδιασμό της ομάδας και δεν έχει καμία επικοινωνία με τον προπονητή, δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Φυσικά και η απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Δώνη δεν είναι απλή, καθώς ο έμπειρος προπονητής έχει συμβόλαιο ως το 2021. Δεν είναι μόνο οι ρήτρες που υπάρχουν, αλλά και το γεγονός ότι ο Δώνης είναι αρεστός στους παίκτες του και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί επί των ημερών του μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Επιπλέον ο Δώνης κάνει… κλικ και στους φίλους του Παναθηναϊκού που βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται βάσει του ρόστερ και του μπάτζετ. Παρόλα αυτά ο Αλαφούζος κάνει σκέψεις διακοπής της συνεργασίας με τον Δώνη, αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το ποια θα είναι η απόφασή του θα μαθευτεί σύντομα, διότι δεν μπορεί να αιωρείται για καιρό ακόμα το θέμα του προπονητή. Από την πλευρά του ο Δώνης επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά από εκεί και πέρα αν δεχθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση από το εξωτερικό δεν αποκλείεται τώρα να την κάνει δεκτή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις