Αν και όλα είναι ανοιχτά ακόμη στο θέμα του προπονητή, καθώς δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ο Άαρον Τζάκσον φρόντισε να κάνει μία πρόταση. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άαρον Τζάκσον κοινοποίησε μέσω twitter το δημοσίευμα που ανέφερε πως ο Γιώργος Βόβορας θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού γράφοντας: «Μπορούν να πάρουν και τον φίλο μου τον Ανδρέα (σ.σ. Πιστιόλη) από την ΤΣΣΚΑ».

Μάλιστα στην συγκεκριμένη ανάρτηση του Τζάκσον έκανε like ο ίδιος ο Ανδρέας Πιστιόλης.

Δείτε το εν λόγω retweet παρακάτω:

Τι συμβαίνει με το μέλλον του Ομπράντοβιτς

Όπως τόνισε ο GM της ΦενέρμπαχτσεΜαουρίτσιο Γκεραρντίνι το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους στόχους της τουρκικής ομάδας.

«Εάν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές, όπως είναι ο Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για τον χαρακτήρα του, επίσης. Αφού, οι προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς είναι δύσκολοι, αλλά επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς και το δικό μου, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα κάνει γνωστές τις μελλοντικές της βλέψεις», δήλωσε αρχικά στο «Backdoor Podcast» ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις