Η «Equipe» αναφέρει ότι η Νις ενδιαφέρεται έντονα για τον Κώστα Τσιμίκα και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Κυανής Ακτής, Ζουλιέν Φουρνιέ, έχει αφιχθεί στην Αθήνα, ώστε να ξεκινήσει τις σχετικές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση το διεθνούς αριστερού μπακ των «ερυθρόλευκων» στη γαλλική Νίκαια.

Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται και το μικρό ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον παίκτη.

Το ενδιαφέρον της Νάπολι:

Αν και είχε «σβήσει» η υπόθεση Τσιμίκα – Νάπολι, οι Ιταλοί την έφεραν ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά η Gazzetta dello Sport αναφέρεται στην Νάπολι που βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου μπακ για να καλύψει το κενό του Γκουλάμ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ένα όνομα που παίζει είναι αυτό του «φίλου του Κώστα Μανωλά» όπως τονίζει για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του είναι σχετικά ακριβή για την ομάδα του Νότου, η οποία τσεκάρει και τον Πολωνό, Κάρμποβνικ από τη Λέγκια Βαρσοβίας που αποτελεί μια πιο συμφέρουσα επιλογή τουλάχιστον στο οικονομικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τα οικονομικά δεδομένα της Νάπολι και αντιστοίχως το θέμα του Τσιμίκα.