Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι στην Κηφισιά, θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του Τάσου Παπανικόλα, πρώην προέδρου του Ατρόμητου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Πένθος στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Περιστερίου, καθώς ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας του Ατρόμητου επί μια τριετία, την περίοδο 2002-2005.

Όπως αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, «ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της».

Φωτογραφία από το 2005, όταν ο Τάσος Παπανικόλας (δεξιά° παρέδιδε την ΠΑΕ Ατρόμητος στον Γιώργο Σπανό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα. Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό.

Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της. Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις