Μετά από σειρά περιπετειών, βρέθηκε λύση για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Το ματς θα γίνει την ίδια ακριβώς μέρα -στις 12 Σεπτεμβρίου- που θα αρχίσει και το πρωτάθλημα… μόνο που οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους για το κύπελλο της περασμένης σεζόν.

Για την 1η αγωνιστική θα οριστεί το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, που εκ των πραγμάτων θα αναβληθεί και υπάρχουν συζητήσεις προκειμένου να διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Επίσης, το αίτημα του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου λόγω του αγώνα με την Μπενφίκα, έγινε δεκτό από τη Super League.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ προκειμένου να μην υπάρξει και “σύγκρουση” με την ΕΠΟ κατέθεσε δύο προτάσεις. Πρώτον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και να έχουμε αναβολή μόνο των αγώνων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την πρεμιέρα να γίνεται στις 12 Σεπτεμβρίου. Δεύτερον: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου και να οριστεί την 1η αγωνιστική το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες ώστε να αναβληθεί μόνο το παιχνίδι των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου. Και να διεξαχθεί κάποια άλλη στιγμή στη διάρκεια της σεζόν.

Τελικά, επικράτησε η δεύτερη λύση προκειμένου όσες ομάδες έχουν ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να έχουν ένα ματς στα πόδια τους πριν τα προκριματικό του Champions League και του Europa League.